Privacybeleid

English

Inspire Creations is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder het nummer 55848575.

Persoonsgegevens die Inspire Creations verwerkt

Inspire Creations verwerkt jouw persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat je deze gegevens aan haar verstrekt.

Een overzicht van de persoonsgegevens die Inspire Creations verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsgegevens
  • Social media gegevens

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelt Inspire Creations de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Bijzondere persoonsgegevens en/of gevoelige persoonsgegevens

Naast gewone en genoemde persoonsgegevens verwerkt Inspire Creations geen bijzondere persoonsgegevens van jou wanneer je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat je deze gegevens aan haar verstrekt.

Verwerkingsdoelen/rechtmatige grondslag

Inspire Creations verwerkt de hierboven genoemde (bijzondere) persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Telefonisch contact
  • Informeren over wijzigingen van diensten

Inspire Creations verwerkt persoonsgegevens wanneer zij hier een wettelijke grondslag voor heeft. De wettelijke grondslagen zijn: toestemming, overeenkomst, wettelijke verplichting, vitaal belang en publiekrechtelijke taak. De rechtmatige grondslag voor het verwerken van jouw persoonsgegevens zijn toestemming en/of overeenkomst die je met Inspire Creations aangaat.

(Contact)formulieren

Elk (contact)formulier op de website van Inspire Creations heeft een hokje dat je moet aanvinken om akkoord te gaan met het privacybeleid van Inspire Creations. Als je niet akkoord gaat met het privacybeleid van Inspire Creations, dan kan Inspire Creations jouw bericht niet ontvangen en dus ook niet beantwoorden.

Beveiliging

Inspire Creations neemt passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgt Inspire Creations ervoor dat alleen noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat haar veiligheidsmaatregelen regelmatig worden gecontroleerd.

Bewaartermijn

Inspire Creations zal de verzamelde persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. Hiervoor hanteert Inspire Creations de volgende bewaartermijnen:

  • Wettelijke grondslag: de wettelijke bewaartermijnen
  • Telefonisch contact: 7 jaar
  • Informeren over wijzigingen van diensten: 7 jaar

Bewaartermijn reacties

Wanneer je een reactie achterlaat, dan worden die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kan de website vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat Inspire Creations ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd zijn op deze website (indien van toepassing) bewaart Inspire Creations ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Websitebeheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen. De enige websitebeheerder van Inspire Creations is Annastasia.

Delen met derden

Inspire Creations verstrekt jouw gegevens niet aan derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van haar overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke, administratieve of beveiligingsverplichting.

De derde partijen waarmee Inspire Creations werkt zijn:

  • Google Analytics: Inspire Creations deelt geen gegevens met Google en heeft een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google. Er worden geen gegevens verzameld via Google Analytics die gebruikt kunnen worden voor adverteren. Inspire Creations heeft ingesteld dat de gegevens die door Google Analytics worden verzameld 2 jaar worden bewaard op de servers van Google. Tot slot laat Inspire Creations de IP-adressen van bezoekers anonimiseren.
  • Mollie: Inspire Creations gebruikt Mollie voor betalingen via iDeal of PayPal. Mollie meent geen verwerker te zijn, maar een zelfstandig verwerkersverantwoordelijke. Hierdoor heeft Inspire Creations geen verwerkersovereenkomst afgesloten met Mollie. Meer informatie hierover lees je op de website van Mollie.
  • Strato: De website, e-mails en andere technische applicaties van Inspire Creations staan op de servers van Strato. Inspire Creations heeft een verwerkersovereenkomst met Strato.

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectieservice geleid worden.

Rechten van betrokkenen

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Maak hiervoor een afspraak met Inspire Creations om langs te komen. Het is belangrijk dat je jezelf kunt legitimeren en kunt aantonen dat de gegevens die je wilt inzien, corrigeren of verwijderen daadwerkelijk van jou zijn. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien. Ook is het niet mogelijk gegevens te laten verwijderen die Inspire Creations verplicht moet bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Cookies

Inspire Creations gebruikt functionele en analytische cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een computer, tablet of smartphone worden opgeslagen.

De cookies die Inspire Creations gebruikt, zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan Inspire Creations hiermee haar website optimaliseren. Daarnaast gebruikt Inspire Creations cookies die jouw zoek- en surfgedrag bijhouden, zodat zij op maat gemaakte content kan aanbieden en de website verder kan optimaliseren voor jouw gebruiksgemak.

Cookies bij reacties

Wanneer je een reactie achterlaat op de website van Inspire Creations kun je aangeven of je naam en e-mailadres in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit is voor jouw gemak, zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Cookies bij inloggen

Als je een account hebt en je logt in op deze site, wordt een tijdelijke cookie opgeslagen om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen enkele cookies bewaard blijven in verband met jouw login-informatie en schermweergaveopties. Login-cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergaveopties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login-cookies verwijderd.

Blokkeren en/of verwijderen van cookies

Klik in de cookiebalk op “Meer weten” om enkele van jouw voorkeuren te wijzigen. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Ook kun je alle informatie die eerder is opgeslagen verwijderen via de instellingen van je browser.

Houd er wel rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op jouw ervaring op de website en de diensten die Inspire Creations kan aanbieden.

Andere externe diensten

Inspire Creations gebruikt ook verschillende externe diensten zoals Google Webfonts en externe videoproviders. Omdat deze providers persoonlijke gegevens kunnen verzamelen, zoals jouw IP-adres, kun je deze blokkeren in het venster dat verschijnt als je in de cookiebalk op “Meer weten” klikt. Houd er rekening mee dat dit de functionaliteit en het uiterlijk van de website sterk kan verminderen. Wijzigingen worden van kracht wanneer je de instellingen hebt gewijzigd en de pagina opnieuw laadt.

Inspire Creations hecht veel waarde aan de privacy van haar bezoekers en cliënten, gaat hier zorgvuldig mee om en doet haar uiterste best om te voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming.

Contactgegevens

Inspire Creations controleert regelmatig of zij aan deze privacyverklaring voldoet. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Annastasia via e-mailadres info@inspire-creations.nl of telefoonnummer 06 370 491 76.

Natuurlijk helpt Inspire Creations je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mochten wij er samen desondanks toch niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

De tekst van het privacybeleid is voor het laatst aangepast op 1 oktober 2018.