Draag jij de activiteiten van HindoeDharma.nl een warm hart toe? Vind jij het ook belangrijk dat de kennis van het hindoeïsme, haar rituelen, tradities en vedische astrologie verspreid wordt? Steun HindoeDharma.nl! Hieronder kun je via iDeal een donatie doen.

Liever niet via iDeal? Dan kun je jouw donatie doen op rekeningnummer NL70 ASNB 0781 2445 95 t.n.v. Inspire Creations. Op beide wijzen is het privacybeleid van toepassing.

[paytium name=”Donaties” description=”Donaties”]
[paytium_field type=”open” label=”Donatiebedrag:” default=”25″ /]
[paytium_total label=”Doneren” /]
[paytium_button label=”Doneren” /]
[/paytium]

Giften die welkom zijn

Boeken

Boeken gebruik ik als inspiratie voor de artikelen die ik schrijf & de workshops, cursussen en personal coachings die ik geef. Soms geef ik ook boeken weg aan mensen van wie ik denk dat ze het goed kunnen gebruiken.

  • 4 Veda’s met verzen in het Sanskriet en goede Hindi of Engelse vertaling
    noot: ik heb deze van DPB Publications, maar ben niet tevreden over de vertalingen)
  • Shiva Maha Purana met verzen in het Sanskriet en goede Hindi of Engelse vertaling
  • Padma Purana met verzen in het Sanskriet en goede Hindi of Engelse vertaling
  • Garuda Purana met verzen in het Sanskriet en goede Hindi of Engelse vertaling
  • Smriti’s met verzen in het Sanskriet en goede Hindi of Engelse vertaling
  • The Textbook of Ayurveda vol 1, 2 en 3 – Vasant Lad
  • Vedische astrologie & tijdsplanning – Narada Kush
  • Engelstalige boeken van David Frawley zijn altijd welkom

Soms vragen lezers mij wat ze mij voor mijn verjaardag of een mijlpaal persoonlijk cadeau kunnen geven. Voor mij is die gedachte al ontzettend lief en bijzonder. Als minimalist heb ik materieel alles wat ik nodig heb. Een persoonlijk cadeau is dus echt niet nodig.